KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

1. Allmän information

Dessa villkor gäller vid köp av reborn-dockor från den enskilda näringsverksamheten Swedolls. Dockan levereras med de kläder som funnits med vid fotograferingen tillsammans med en filt, några blöjor, en magnetiserad napp, certifikat, reborn-födelsebevis och skötselråd.

 

2. Ditt köp

Du som köper en docka via Swedolls måste ha fyllt 18 år eller ha målsmans tillstånd.

Vid ett köp av en docka betalas hela summan innan dockan skickas. Betalningen sker vid ett tillfälle, eller delas upp enligt avtal.

 

3. Betalsätt

Priserna är inklusive 25 % moms. Fraktkostnad ingår.

Nedan följer de sätt du kan välja att göra din betalning på. Betalningen ska refereras med ditt namn.

Banköverföring: Handelsbanken, clearing-nr: 6675 konto: 736 076 832

PayPal: swedolls@hotmail.com

Swish: 0739180390

 

4. Leverans

När du har godkänt dockan via bilder och betalat den totala summan för dockan, skickas den till dig med spårbar frakt. En avi skickas till dig då paketet har anlänt till ditt postombud.

Ej uthämtat paket returneras efter 14 dagar på din bekostnad.

 

5. Ångerrätt

Ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du har mottagit dockan, och du står då för returfrakt och ansvarar för en säker transport. Dockan måste vara i samma skick som vid leverans för att ångerrätten ska gälla, annars kan ett värdeminskningsavdrag ske av den summa som betalas tillbaka till dig. Kontakt sker via e-mail innan returnering. Har dockan tillverkats enligt dina anvisningar och fått en tydlig personlig prägling på ett sådant sätt att dockan inte kan säljas vidare till någon annan, gäller ingen ångerrätt.

 

6. Garanti och reklamation

Du har rätt att reklamera en vara enligt lag i tre år, om du kan visa att felet fanns där från början och inte beror på felhantering. Sänd ett e-mail i första hand vid reklamation med en beskrivning och foton på vad som är fel. Swedolls står för fraktkostnad vid reklamation. Ingen övrig garanti gäller. Dockan ska hanteras enligt de skötselråd som bifogas vid leverans.

 

7. Personuppgifter

De personuppgifter som du som kund lämnar till Swedolls används endast för att kunna leverera ditt paket, och för att kunna ge dig en god service.

 

8. Kontaktinformation

Org.nr.: 880521XXXX

Hemsida: www.swedolls.com

E-mail: info@swedolls.com

Ägare: Tove Magnusson

Adress: Fredagsvägen 13, 541 77 SKÖVDE

Telefon: +46 (0)73 - 91 80 390

© 2021 by Swedolls